pepgroep_noordwijk

E-Health/Therapieland

 Bij de PEP Groep werken de psychologen naast de gesprekken op de praktijk ook met ‘E-Health’. Enkele behandelingen kunnen desgewenst zelfs volledig online worden uitgevoerd. De gesprekken worden dan door middel van videobellen vanuit huis gevoerd en er wordt gewerkt met ondersteunende online modules. Dit zijn internetmodules met informatie, oefeningen en de  mogelijkheid om je netwerk te betrekken bij je behandeling. Ook kan de behandeling zowel op de praktijk als vanuit huis in een online (beveiligde) omgeving plaatsvinden. Deze mix van contact in de praktijk en online wordt blended care genoemd. 

De PEP Groep werkt hiervoor samen met Therapieland (www.therapieland.nl) en is ook medeontwikkelaar van enkele van de aangeboden modules!

De kracht van ‘E-Health’ ondersteuning zit erin dat je thuis in je eigen tijd heldere overzichtelijke oefeningen en informatie binnen handbereik hebt. Ook is het eenvoudig om online contact op te nemen met je therapeut. Hier treft u het introductiefilmpje van Therapieland.

Op deze wijze willen we onze clienten autonomie, heldere informatie met betrekking tot hun therapieproces en beveiligde communicatie bieden. Na het beëindigen van een behandeltraject blijft de online module beschikbaar.