Welkom bij Pep Noordwijk

PEP staat voor Praktijk Eerstelijns Psychologie en levert psychologische hulp aan kinderen en volwassenen.

PEP Volwassenen

Bijna 25 jaar is Praktijk Eerstelijns Psychologie (PEP) Wantveld een gevestigde naam in het Gezondheidscentrum Wantveld. In 2013 heeft PEP in verband met toenemende vraag een succesvolle tweede vestiging geopend in de vorm van Kinder- en Jeugdcentrum PEP Junior aan de Parallel Boulevard. Drie jaar later openen wij op 100 meter van het Gezondheidscentrum een nieuwe vestiging voor (jong)volwassenen: PEP Noordwijk.  Tevens zitten er psychologen van de PEP Groep bij de huisartsen in de Agneshove te Voorhout.

Samenwerking

PEP Noordwijk werkt nauw samen met huisartsen, ziekenhuizen, het CJG & JGT en is verbonden aan Gezondheidscentrum Wantveld en de Universiteit Leiden.
De PEP Groep heeft voor bijna alle basis generalistische en bepaalde specialistische GGZ klachten deskundige psychologen in huis die cliënten terzijde kunnen staan.

Stap extra

Kortom, de PEP Groep biedt hoogwaardige toekomstgerichte zorg, met hoogopgeleide professionals tegen een lage kostprijs in verband met snelle toegankelijkheid, vraaggericht werken, gedegen psychodiagnostiek, ‘evidence based’ behandelingen en een platte organisatiestructuur. PEP Noordwijk laat zich kenmerken als een innovatieve praktijk die net een stapje extra doet voor haar cliënten.