PEP Groep - PEP staat voor Praktijk Eerstelijns Psychologie en levert psychologische hulp aan kinderen en volwassenen. Noordwijk . Junior en Volwassenen

Contact

Wilt u informatie over de PEP Groep, een behandeling of onderzoek, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons secretariaat opnemen. Hieronder leest u hoe wij per mail, telefoon of contactformulier bereikbaar en geopend zijn.

Heeft u dringend hulp nodig buiten openingsuren? Neem contact op met uw huisarts of de huisartsenpost.

E-mail

Aanmelden is mogelijk op de aanmeldpagina of via info@pep-groep.nl. Nadat u zich heeft aangemeld, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de aanmelding te bespreken (wij willen onder andere weten of u een verwijsbrief heeft en of wij rekening kunnen houden uw beschikbaarheid).

NB: voor administratieve vragen over bijvoorbeeld declaraties kunt u contact opnemen met de administratie: administratie@pep-groep.nl

Telefonisch

T: 071-362 30 49 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00uur)

Voor een optimale bereikbaarheid werkt de PEP Groep samen met een kantoorservice op de momenten dat de secretaresse bezet of afwezig is. Dit betekent dat uw telefoontje altijd wordt gehonoreerd en vastgelegd wordt door een telefoniste op afstand. De berichten worden aan het eind van de werkdag doorgezet naar De PEP Groep. Onze secretaresse neemt zo snel mogelijk contact met u op of zet nog diezelfde avond uw bericht door aan betreffende behandelaar.

Rechtstreeks contact met de behandelaar
Wanneer u al bekend bent bij u behandelaar, kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw behandelaar via zijn/haar mailadres en/of rechtstreekse nummer. De behandelaar bespreekt met u zijn/haar bereikbaarheid en contactgegevens bij het intakegesprek.

Openingstijden:
De reguliere openingstijden van de praktijk zijn op maandag t/m vrijdag van 8:30 en 17:00 uur. In overleg met de behandelaar is er de mogelijkheid tot gesprekken in de avonduren of op zaterdag.

 

Contactformulier

Via het contactformulier kunt u ook een bericht achterlaten. Let op: in verband met de privacy-wetgeving is dit geen aanmeldformulier.

  Uw gegevens

  Let op: in verband met de privacy-wetgeving is dit geen aanmeldformulier.
  Als u meer informatie wilt, vult u dan het contactformulier in met uw gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op per mail of telefonisch.

  Kinderen

  Parallel Boulevard 214E
  2202 HT  NOORDWIJK

  Postbus 252
  2200 AG   NOORDWIJK

  Tel: 071 – 362 30 49
  E-mail: info@pep-groep.nl

  Volwassenen

  Vuurtorenplein 10
  2202 PB  NOORDWIJK & Keyserswey 2a              2201 CW NOORDWIJK

  Postbus 252
  2200 AG  NOORDWIJK

  Tel: 071 – 362 30 49
  E-mail: info@pep-groep.nl

  Wantveld

  Wantveld 9
  2202 NS  NOORDWIJK

  Postbus 252
  2200 AG  NOORDWIJK

  Tel: 071 – 362 30 49
  E-mail: info@pep-groep.nl

  PEP Junior

  Parallel Boulevard 214E
  2202 HT Noordwijk