Wij zijn lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en de LVVP (Landelijke vereninging van Vrijgevestigden Psychologen) - PEP Noordwijk

Werken bij De Pep Groep

Stage

De PEP Groep biedt psychologen in spé (master studenten psychologie of orthopedagogiek) de mogelijkheid om binnen onze praktijk stage te lopen. Tijdens deze praktijkstage kunnen verschillende cliëntpopulaties worden gezien, zowel op het gebied van psychodiagnostiek als psychologische behandelingen. De stageplek biedt de mogelijkheid om geleerde (gespreks-)vaardigheden toe te passen in de praktijk, een professionele houding te ontwikkelen en kennis te laten maken met ethische/juridische kwesties.

De PEP Groep heeft een samenwerkingsrelatie met verschillende vakgroepen van de Universiteit Leiden en biedt stageplekken aan Master studenten van de studie Psychologie en Pedagogiek. Per uitzondering kunnen ook Master studenten van andere Universiteiten hun praktijkstage volbrengen bij PEP Noordwijk. De praktijk stelt de student in staat om zijn/haar BAPD/LOGO te behalen (conform de eisen die aan het behalen van het BAPD/LOGO gesteld worden).

Master studenten kunnen solliciteren door het schrijven van een motivatiebrief met CV aan de praktijk (info@pep-groep.nl o.v.v. sollicitatie stage [volwassen] of [kind en jeugd]). Op basis van de motivatie en het CV worden studenten uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Er worden twee stageplekken aangeboden per jaar: per februari (volwassenen) en per september (kind en jeugd). De voorkeur gaat uit naar een stageduur van 6 of 9 maanden (3 dagen per week).

  • Start stage september (kind en jeugd): t/m 31 mei kunnen motivatiebrieven worden ingezonden; in juni/juli vinden de sollicitatiegesprekken plaats.
  • Start stage februari (volwassenen): t/m 31 oktober kunnen motivatiebrieven worden ingezonden; in november/december vinden de sollicitatiegesprekken plaats. Voor het jaar feb 2024 bieden wij momenteel geen stageplek aan.

31 oktober 2023  (vacature gesloten januari 2024)

Vacature basispsycholoog bij de PEP-Groep in Noordwijk.

Dank voor alle enthousiaste reacties, de vacature voor basispsycholoog is inmiddels vervuld en gesloten.