Wij zijn lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en de LVVP (Landelijke vereninging van Vrijgevestigden Psychologen) - PEP Noordwijk

Werken bij De Pep Groep

Stage

De PEP Groep biedt psychologen in spé (master studenten psychologie of orthopedagogiek) de mogelijkheid om binnen onze praktijk stage te lopen. Tijdens deze praktijkstage kunnen verschillende cliëntpopulaties worden gezien, zowel op het gebied van psychodiagnostiek als psychologische behandelingen. De stageplek biedt de mogelijkheid om geleerde (gespreks-)vaardigheden toe te passen in de praktijk, een professionele houding te ontwikkelen en kennis te laten maken met ethische/juridische kwesties.

De PEP Groep heeft een samenwerkingsrelatie met verschillende vakgroepen van de Universiteit Leiden en biedt stageplekken aan Master studenten van de studie Psychologie en Pedagogiek. Per uitzondering kunnen ook Master studenten van andere Universiteiten hun praktijkstage volbrengen bij PEP Noordwijk. De praktijk stelt de student in staat om zijn/haar BAPD/LOGO te behalen (conform de eisen die aan het behalen van het BAPD/LOGO gesteld worden).

Master studenten kunnen solliciteren door het schrijven van een motivatiebrief met CV aan de praktijk (info@pep-groep.nl o.v.v. sollicitatie stage [volwassen] of [kind en jeugd]). Op basis van de motivatie en het CV worden studenten uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Er worden twee stageplekken aangeboden per jaar: per februari (volwassenen) en per september (kind en jeugd). De voorkeur gaat uit naar een stageduur van 6 of 9 maanden (3 dagen per week).

  • Start stage september (kind en jeugd): t/m 31 mei kunnen motivatiebrieven worden ingezonden; in juni/juli vinden de sollicitatiegesprekken plaats.
  • Start stage februari (volwassenen): t/m 31 oktober kunnen motivatiebrieven worden ingezonden; in november/december vinden de sollicitatiegesprekken plaats. Voor het jaar feb 2023 bieden wij momenteel geen stageplek aan.

31 oktober 2023

Vacature basispsycholoog bij de PEP-Groep in Noordwijk.

Jouw nieuwe baan

Een veelzijdige functie als basispsycholoog in een jong en dynamisch team waarin alle facetten van het vak ruim aan bod komen: intake, diagnostiek, behandelen, leren, ontwikkelen en samenwerken. Wij zoeken specifiek een enthousiaste basispsycholoog die actief wil participeren in het zorgdragen voor cliënten in de eerstelijns psychologische zorg in de regio bollenstreek. Hoeveel je werkt, welke dagen en mogelijk andere zaken die voor jouw relevant zijn, bespreken we graag.

Jouw nieuwe werkplek

De PEP Groep is een kleinschalige GGZ-instelling met vier verschillende locaties in de Duin- en Bollenstreek, die valt te typeren als een gezond verstand club met een prettige collegiale werksfeer. Het team biedt ambulante zorg aan Volwassenen, Ouderen en Kinderen & Jeugdigen in zowel de Basis GGZ als de Specialistische GGZ, waarbij de volle breedte aan problematiek en behandelvormen aan de orde zijn. Regelmatig vinden er intervisies, supervisie, lunchreferaten en ‘in company’ trainingen, e.d. plaats waaraan je vanzelfsprekend kunt deelnemen. De PEP Groep heeft flexibel werken (zonder plezier geen effectiviteit!) en cliënttevredenheid hoog in het vaandel staan. We hebben een lange traditie van succesvol opleiden in een positief leerklimaat. Jij zal als basispsycholoog meegenomen worden in dat flexibele en leerzame organisatieklimaat.

Wat breng je mee?

Jij bent een enthousiaste basispsycholoog met LOGO verklaring of BAPD, die bij wil dragen aan een organisatie die zich blijft ontwikkelen. Je werkt graag in een multidisciplinair team, je voelt je vertrouwd in de rol als zelfstandig teamspeler en hebt affiniteit met diagnostiek en behandeling bij verschillende vormen van psychische problematiek. Verder ben je empathisch, collegiaal en bezit je relativeringsvermogen (humor!), dat maakt het werken met cliënten en collega’s ook een stuk prettiger.

Arbeidsvoorwaarden

De vergoeding is, wanneer de voorkeur uitgaat naar een dienstverband, ingeschaald volgens de CAO GGZ. Ga je liever op ZZP – basis aan de slag, ook daarvoor zijn mogelijkheden. Verder zijn er diverse goede secundaire voorwaarden, die wij bij interesse graag bespreken. Contact: mail naar info@pep-groep.nl of naar Coen Koopman – c.koopman@pep-groep.n