PEP Groep - PEP staat voor Praktijk Eerstelijns Psychologie en levert psychologische hulp aan kinderen en volwassenen. Noordwijk . Junior en Volwassenen

Samenwerking en multidisciplinaire richtlijnen

Met betrekking tot de clientenzorg zijn er met de huisartsen van de samenwerkingsverbanden Wantveld, Noordwijk Binnen, Celsius en Herenstaete afspraken gemaakt conform de Generieke module Landelijke GGZ Samenwerkingsafspraken waarop de regionale multidisciplinaire ketenzorgprogramma’s zijn gebaseerd. De PEP Groep werkt oa. volgens het regionale zorgprogramma Angst en Stemmingsstoornissen van het Knooppunt Ketenzorg.

Een belangrijke afspraak die daarin is opgenomen betreft dat wij met toestemming van de client aan het einde van de behandeling terugkoppelen welke diagnose gesteld is en wat het behandelresultaat is. Daarnaast zet de PEP Groep behandelingen in waarvan bewezen is dat deze het meest effectief zijn. Daarnaast maken wij gebruik van de zorgstandaarden die zijn ontwikkeld door het kwaliteitsnetwerk GGZ.

De zorgstandaarden en generieke modules kunt u hier vinden.


Zorggroep Voorhout – Warmond
Onze praktijk is aangesloten bij Zorggroep Voorhout – Warmond, een wijksamenwerkingsverband van zorg- en hulpverleners in beide gemeenten.
Binnen Zorggroep Voorhout – Warmond stemmen we de zorg af rond
veelvoorkomende aandoeningen, werken we samen aan projecten die de
gezondheid en het welzijn van inwoners bevorderen en zijn we  voor andere
lokale organisaties. Zo zorgen we, samen met u, voor goede en vertrouwde
zorg dichtbij huis. 

Bekijk voor meer informatie de website van Zorggroep Voorhout – Warmond

 

Zorgkaart Nederland

De PEP Groep stelt het op prijs als u een beoordeling achterlaat op Zorgkaart Nederland. Natuurlijk is het fijn als mensen positief zijn, maar kritische feedback is ook welkom.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering over de PEP-Groep.